Retouren en service

Retourneren

Het kan gebeuren dat u online een product bij Wilma Mode & Onderkleding heeft besteld maar dit wilt retourneren. Wij hechten aan een goed servicebeleid maar ook, uit hygiënische overwegingen, aan een strikt retourbeleid. Om hygiënische redenen kunnen wij geen artikelen retour nemen, die reeds gedragen zijn. Wij adviseren u om te passen over een andere boxershort of slip.
Binnen een periode van 14 dagen kunt u het product terugsturen.

Dit mag alleen indien het product:
1. ongedragen en ongebruikt is;
2. ongewassen is;
3. niet beschadigd is, geen vlekken of andere gebreken heeft; 
4. in de originele ongeschonden verpakking zit (compleet en onbeschadigd);
5. alle originele labels, prijs- en artikelkaartjes nog aan het artikel vast zitten. 

 U betaalt zelf de kosten van de retourzending. Deze kunt u dan terugsturen naar 

Wilma Mode & Onderkleding, Dorpsplein 6, 4371 AA Koudekerke.

Bent u in de buurt ? Dan kunt u het retourartikel, middels retourformulier en aankoopbewijs, natuurlijk ook afgeven in de winkel. 

Wij verzoeken u vriendelijk het retourformulier (volledig ingevuld) bij te voegen aan de retourzending, waarin u aangeeft dat u het betaalde bedrag retour wenst te ontvangen. U betaalt zelf de kosten voor de retourzending. Wij betalen binnen 14 dagen na ontvangst van de goederen het bedrag terug, indien de goederen in de juiste staat zijn (zie hierboven).

Vooraf retourzending melden
Als u een product wilt retourneren vraag ik u dit vooraf via e-mail wilmamode@zeelandnet.nl aan mij door te geven. Vermeld in ieder geval volledige naam, adres en eventuele ordernummer. Zodra de zending in goede orde is terug ontvangen zullen wij binnen 14 dagen, dit is de formele termijn waarbinnen de koopovereenkomst is ontbonden, uw geld terugstorten op de bij mij bekende bankrekening.  

Is een retourzending niet op voorhand aangemeld, dan kunnen wij die niet in behandeling nemen. 

Heeft u een artikel ontvangen dat onverhoopt (bijvoorbeeld tijdens het transport) is beschadigd, laat dit ons weten en samen zorgen we voor een passende oplossing.

Het is ook mogelijk om uw artikelen, die u in de webshop heeft gekocht, in de winkel te ruilen of te retourneren. U dient wel het aankoopbewijs mee te nemen naar de winkel.

DOWNLOAD HIER HET RETOURFORMULIER