Over ons

 

WILMA MODE

Een plek waar het onmogelijke mogelijk wordt gemaakt, waar verder wordt gekeken en altijd naar de perfecte oplossing wordt gezocht. Open, gemoedelijk en vriendelijkheid kenmerken ons. Wij bieden niet alleen een plek waar kleding wordt verkocht maar waar u ook kunt genieten van een bakje koffie of thee.

Wilma Mode is een plek waar een luisterend oor, een gespecialiseerd en ervaringsrijke visie wordt aangeboden. Met een dosis humor wordt er iedere dag weer naar geluk en tevredenheid gestreefd. Wij bieden styling op maat en bieden voor u de perfecte onderbroek, bh, jeans en zelfs een paar chique panty’s.

Bent u op zoek naar advies, een onmogelijke oplossing of een gezellig dagje winkelen dan bent u bij ons aan het juiste adres. Voor jong en oud, modisch en comfortabel, binnen het midden – hoog prijssegment bieden wij ieder seizoen weer een gevarieerde collectie.

 

WILMA

Kapster, dat was de perfecte baan in de ogen van kleine Wilma, nooit gedacht dat zij zo goed zou passen in het kleermakersvak. Het naaien van poppenkleren, het maken van eigen sieraden en het versieren van het alledaagse was haar natuurlijk instinct. Met haar moeder als voorbeeld, koos zij toch voor het kleermakersvak.

Na haar opleiding Kostuumnaaien-Couture werd het al snel duidelijk dat Wilma opzoek was naar meer, meer uitdaging en avontuur. Koudekerke werd te klein, ze bedacht naar de kunstacademie in Amsterdam te gaan. Voor ze het wist belandde ze in het leer en bleef zij hangen in Koudekerke. Het naaien met leer was voor haar weggelegd. Met haar creatieve, eigenzinnige en jonge visie wist zij op zeventienjarige leeftijd haar eigen bedrijf te starten “Skintrics”

Iedere dag weer zat haar huisje vol met dames die alle kneepjes van het naaivak wilden leren. De stukjes en huiden leer vlogen door de lucht, kledingstukken werden aan de lopende band gemaakt en ieder kon zijn creatieve visie helemaal los laten gaan.

Na deze glansrijke jaren had Wilma haar roeping gevonden, zij opende samen met John Muller, Wilma Mode & Onderkleding VOF. Wilma Mode is niet alleen een plek waar voor ieder wat wils aangeboden wordt. Haar gedrevenheid voor specialisatie en perfectie gaat verder dan het verkopen van kleding. Nee verkopen kent Wilma niet, haar missie is dan ook om voor iedereen het perfecte kledingstuk te vinden waar hij of zij zich goed in voelt. Met haar open, vriendelijk en gedreven karakter wilt zij een plek creëren waar iedereen zich vrij voelt om binnen te stappen, zijn of haar verhaal te doen en samen nieuwe ideeën en avonturen te bekokstoven.

 

MARCIA 

Een klein geheimpje “Marcia is een echte juf” Of het nou in de sportschool is of buiten in de paardenbak met storm en regen. Ze staat paraat om samen met haar leerlingen voortgang te boeken.

Gek genoeg was dit ook de plek waar zij Wilma leerde kennen. Iedere week wist Marcia Wilma weer aan het zweten te krijgen, “rijen met die knol” schreeuwde zij door de paardenbak wanneer Wilma buiten adem op haar paard zat. Deze grote liefde voor paarden creëerde vanaf het begin een enorme band tussen Wilma en Marcia.

Een nieuw avontuur gaat zij niet uit de weg, deze carrièreswitch van sportinstructrice naar onderbroekenexpert pakte zij met beide handen aan en al snel rolde zij in de winkel. Haar spontane en eerlijke karakter vormt een geboren doorzetter, opgeven is geen optie. “Niet lullen maar poetsen!” Is dan ook haar motto. Met haar kennis en werkervaring is zij een enorme aanvulling in de winkel.

Bent of heeft u een “probleemgevalletje” dan bent u bij Marcia aan het juiste adres, Marcia geeft niet op totdat de perfecte oplossing gevonden is!

 

 

MARGO

Met de jarenlange ervaring in de modebranche verwisselde Margo de H&M voor een dynamisch en verassende dorpswinkel.

Met haar gevoel voor inrichten en styling begonnen haar vingers al snel te kriebelen. Al snel richtte zij zich op de social media, de website en de styling in de winkel. Op stille momenten zie je haar lekker rommelen door de winkel. Vol met creativiteit en gedrevenheid is zij continu bezig met het uitwerken van nieuwe ideeen om de klant te blijven verassen.

Tussen deze gekte door weet zij de klanten met rust, aandacht en vastberadenheid te helpen. Met een enorme dosis geduld staat zij altijd klaar om u te helpen.